10 Temmuz 2015 Cuma

SA1512/TG134: Eşcinsel Hakları: Sırada Pedofili Hakları mı Var?

 “Gerçek şu ki; homoseksüelliği normalleştirmek için yaygın olarak kullanılan temel argümanların tümü, pedofiliyi normal hale getirmek için de kullanılmaktadır” 
Michael Brown


GAYS RIGHTS MAY OPEN DOOR FOR PEDOPHILE RIGHTS

Kısa bir süre önce ABD Yüksek mahkemesi tarafından eşcinsel evlilik lehinde alınan karar yakında pedofililerin de ayrımcılığa tabi tutulduklarını ileri sürmelerine imkân sağlayabilir. Northern Colorado Gazette’den Jack Minor, ”Gay hakları aktivistleri tarafından kullanılan aynı taktiklerle pedofililer, çocuklara yönelik duydukları arzunun heteroseksüel veya homoseksüellerinkinden farklı olmayan bir cinsel yönelim olduğunu söyleyerek benzer bir statü isteyebilirler” diyor.

Minor,“Psikiyatristler birkaç yıl önce yeniden tanımlanan homoseksüellik kavramı gibi şimdi de pedofili kavramının yeniden tanımlanmasını savunuyorlar” notunu düşüyor. 


Uzun bir süre ruhsal bir rahatsızlık olarak tanımlanan homoseksüellik, 1973 senesinde Amerikan Psikiyatri Derneği (APD) tarafından ruhsal rahatsızlıklar listesinden çıkarılmıştır. 

Yakın zaman önce kendilerini “gayri reşitlerden- etkilenenler” olarak tanımlayan B4U-ACT adındaki bir organizasyon tarafından düzenlenen sempozyumda, APD’nin Ruhsal Bozukluklar Teşhis ve İstatistik el kitabında yer alan pedofili kavramının yeniden tanımlanması önerilmiştir. 

B4U-ACT ve diğer pedofili savunucusu organizasyonlar, bir APA raporuna dayanarak; “erişkinlerin çocuklarla seks yapmasından kaynaklanan potansiyel olumsuzluğun “abartıldığını” ve yetişkin birçok kadın ve erkeğin çocukluklarında yaşadıkları cinsel istismardan dolayı olumsuz bir cinsel etki yaşamadıklarını belirttiklerini “iddia etmiştir.

2013 senesinde Demokrat Kaliforniya Kongre Temsilcisi Jackie Speier, kişinin cinsel yöneliminin değiştirilmesine yönelik yönlendirmenin yasaklanması ile ilgili bir eyalet kanununun, federal hale getirilmesi önerisinde bulunmuştur. 

Yasaya muhalif çevreler, pedofilinin burada cinsel bir yönelim olarak tanımlandığını ve bu durumun homoseksüellere tanınan aynı hakların talep edilmesine yol açabileceğini ifade etmektedir.    

Pacific Justice Institute başkanı Brad Dacus, (yasada) kullanılan dilin geniş kapsamlı ve muğlak olduğunu ve muhtemelen pedofili de dâhil olmak üzere her tür cinsel yönelimin bu kapsama girebileceğini ifade etmektedir.  Dacus: “Sadece yönelim değil aynı zamanda bu yönelime müdahale de koruma kapsamına alınmaktadır” diyor.  

Cumhuriyetçiler tarafından savunulan ve pedofilinin bir cinsel yönelim olmadığının ifade edilmesine yönelik bir yasa değişikliği, Demokratlar tarafından engellenmiştir. Demokrat Florida Kongre Temsilcisi Alcee Hastings, bütün alternatif cinsel hayat tarzlarının kanunla korunması gerektiğini ifade etmiştir. 

The New York Times’da 2014 senesinde yayınlanan bir makalede (1) pedofililerin sivil hakları savunulmaktadır. Belirtilen makalede Rutgers Üniversitesi hukuk dalında öğretim üyesi olan Margo Kaplan, “Çocuklardan cinsel anlamda etkilenen insanların yaklaşık yüzde birinin bu rahatsızlıklarını, tanıdıkları herkesten saklamak zorunda olduğunu veya eğitim ve meslek fırsatlarını kaybetme riskini alarak taciz ve hatta şiddet ihtimali ile karşı karşıya olduklarını” yazmaktadır. Bu görüş, temelde homoseksüellik için kullanılan argümanla aynıdır.

Michael Brown: “Gerçek şu ki; homoseksüelliği normalleştirmek için yaygın olarak kullanılan temel argümanların tümü, pedofiliyi normal hale getirmek için de kullanılmaktadır” diyor. (2)   

WorldNetDaily (WND) yazarı Jerome Corsi, gelecek olan bir sonraki “cinsel haklar” devriminin pedofili ile alakalı olacağı yönündeki endişelerini dile getiriyor. Corsi, Alfred Kinsey ve Kinsey Institute tarafından yapılan “seksüel varyasyonlar” araştırması sonrasında ortaya çıkan seksüel pataloji normalleştirmesine dikkatleri çekiyor. (3)

Corsi’nin 2010 senesinde Judith Reisman tarafından yazılan “Seksüel Sabatoj” isimli kitaptan yaptığı alıntı şöyle: 

“Kanunlarımız artık Yahudi-Hristiyan ahlakına değil; eşini aldatan, zinakâr, kürtaj yanlısı, porno bağımlısı, kendi kendini tatmin eden, iktidarsız, sadist, mazoşist, biseksüel, homoseksüel, teşhirci, röntgenci ve çocuk istismarcısı insanların yer aldığı bir dünyaya, Kinsey’in ahlaksız ‘ahlakına’ dayanmaktadır. Bu gerçekleri kabullenmek güç ancak elzemdir. Amerikalılar, neyin yanlış gittiğini ve nasıl olup da aile merkezli, kusurlu ancak onurlu bir ülkeden, seks takıntılı ve vahşi bir ülkeye dönüştüğümüzü idrak etmelidir.”

KURT NIMMO / 02 Temmuz 2015



Tamer Güner, 10.07.2015, Sonsuz Ark, Çevirmen Yazar, Çeviri, 



Orijinal Metin:
http://www.infowars.com/gays-rights-may-open-door-for-pedophile-rights/

REFERANSLAR:
(1) http://www.nytimes.com/2014/10/06/opinion/pedophilia-a-disorder-not-a-crime.html?_r=1
(2) http://townhall.com/columnists/michaelbrown/2011/08/26/why_are_we_surprised_with_the_push_for_pedophile_rights/page/full
(3) http://www.wnd.com/2014/01/pedophilia-the-next-sexual-rights-revolution/




Seçkin Deniz Twitter Akışı