31 Mayıs 2019 Cuma

SA7718/KY13-AO258: Binali Yıldırım İstanbul için Elzem Bir İsimdir

"Yollar, köprüler, barajlar, Marmaray, yeni havaalanları, yeni demiryolları, hızlı tren vs. Nereye bakarsan, nerede bir mega proje varsa, nerede bir yenilik varsa orada Binali Yıldırım’ın imzasını görürsünüz."


İstanbul’u bulunduğu yerden çok daha ileriye taşıyacak olan isim Binali Yıldırım’dır. Ak Parti başka aday gösterseydi bu derece savunur olmazdım..

İstanbul, bir devlet gibi ve karmaşık sorunları var. Bu durumuyla da dünyada sayılı kentler arasında olmalı. Bunu ancak Erdoğan’a çok yakın, teknolojiyi yakından takip eden, çalışkan, üretken ve güven verici biri başarabilir..

Binali Yıldırım İstanbul için elzem bir isimdir.

Bu koca şehir ehliyetsiz, tecrübesiz, başarısız birine teslim edilebilecek sıradan bir şehir değil. Şu veya bu nedenle İstanbul’u kötü bir kadere mahkum edemeyiz. İstanbul’lu çöpü, susuzluğu, bataklığı, pisliği, yollarda ömür tüketmeyi gördü. Şimdi tekrar o günlere mi dönülsün!

Ak Parti'ye kızgınlığımız olabilir, çok şeyini eleştirebiliriz. Bu yönde söyleyecek çok sözümüz olabilir. Ancak bütün bunlar İstanbul’un kaderini karartmamıza yol açmamalı.

Binali Yıldırım'ın sadece Ulaştırma Bakanlığındaki başarısı bile İstanbul’u nereye taşıyacağının örneği.

Bugün, internet teknolojisinin geldiği nokta onun başarısı. Benzer birçok ülkede 3G yeni kullanıma girmiş durumda. Türkiye 5G‘ye hazırlanıyor.

Yollar, köprüler, barajlar, Marmaray, yeni havaalanları, yeni demiryolları, hızlı tren vs. Nereye bakarsan, nerede bir mega proje varsa, nerede bir yenilik varsa orada Binali Yıldırım’ın imzasını görürsünüz.

O nedenle böyle bir ismi, İstanbul’a, Beylikdüzü’ne yeni yerleşmiş bir yap-satçıyla yan yana koyup aynı terazide tartmak ağırıma gidiyor.

Sırf siyaset uğruna bu şehre kötülük edersek bilelim ki bunun faturası hepimize çıkacak!

Elinizi vicdanınıza koyun...


Adnan ONAY, 31.05.2019, Sonsuz Ark, Konuk Yazar, Gündem'in Düşündürdükleri





Sonsuz Ark'tan
  1. Sonsuz Ark'ta yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur. 
  2. Sonsuz Ark linki verilerek kısmen alıntı yapılabilir.
  3. Sonsuz Ark yayınları Sonsuz Ark manifestosuna aykırı yayın yapan sitelerde yayınlanamaz.

Seçkin Deniz Twitter Akışı