3 Şubat 2019 Pazar

SA7413/KY1-CÇ583: Demek ki 'Ucuz Kavun' Aslolan..

"Hayır.. susuz İstanbul'u suya kavuşturan, çöp dağlarından kurtaran liderin içine düşülen krizden kurtaracağına olan inancıyla Akp iktidar olmuştur.. "


Kendime soruyorum; halkta ideolojik söylemlerin bir karşılığı var mı?

Yanıt; yok..

Halkta karşılığı olan ucuz kavun.. en çok iktidar olan, en çok başbakanlık yapan rahmetli Çoban Sülü'yü getirin göz önüne.. hangi ideolojik söylem partisinin resmini verir?

Yok öyle bir söylem..

'Kim ne veriyorsa beş lira fazlası!' meşhur slogan.. demek ki ucuz kavun aslolan.. Akp'yi iktidara taşıyan en önemli faktör ikibinbir krizi değil mi? Akp'ye oy veren seçmen farklı mı? 

Hayır.. susuz İstanbul'u suya kavuşturan, çöp dağlarından kurtaran liderin içine düşülen krizden kurtaracağına olan inancıyla Akp iktidar olmuştur.. 

Halkın cüzdanı rahat olduğu sürece Akp iktidardır.. 

Geçin Kemalizmi-Sosyalizmi-İslamcılığı.. şuan hali hazırda huzursuzluk duyanların bir tekinin (halk içinde) 'değerler' üzerinden olduğunu söylemek kafasını kuma gömmektir.. eğer halk nezdinde değerlerin bir anlamı olsa beş benzemez nasıl yan yana gelir? 

Kürtçü-Sosyalist Hdp'nin Ulusalcı-Türkçü Chp ile İslamcı olduğunu söyleyen Sp'nin Milliyetçi olduğunu söyleyen İp'in yan yana durmasının bir izahı olur mu? 

Akp-Mhp de aynı..


Not 1: Gelsin şimdi küfürler.. saldırılar..

Not 2: Yukarıda yazılanlar bireysel duruşlar için değil çoğunluk için söylenmiştir.. yani tamam senin için değerler önemli.. benim derdim ucuz kavun..




Cemal Çalık, 02.02.2019,  Konuk Yazar, Sonsuz Ark, Siyasi Hatıralar, Kafa Koçanıma Göre
Facebook 



Sonsuz Ark'tan
  1. Sonsuz Ark'ta yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur. 
  2. Sonsuz Ark linki verilerek kısmen alıntı yapılabilir.
  3. Sonsuz Ark yayınları Sonsuz Ark Manifestosu'na aykırı yayın yapan sitelerde yayınlanamaz.

Seçkin Deniz Twitter Akışı