25 Haziran 2018 Pazartesi

SA6384/AŞ86: 24 Haziran Seçimleri: Savaşlar Zincirinde Son Savaşlardan Bir Savaşı, En Önemli Savaşı Kazandık

 "Adalet haine af değil ceza tayin eder, biz adaletten daha güçlü değiliz ve bu savaşı kazananlar olarak adaletin gereğini yapacağız..."


Savaşlar zincirinde son savaşlardan bir savaşı, en önemli savaşı kazandık. Zihnimdeki sözcüklerin arasından belirginleşip çıkan cümle bu... CHP'nin, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin, 25 Haziran (Bugün) saat 12:00'de basının önüne çıkabildiği zaman yabancı bir gazetecinin "Seçim sonuçlarını kabul edecek misiniz,  hile iddiaları için ne diyorsunuz?" şeklindeki kışkırtıcı sorularına, "Açık ara bir fark var. Bunu kabul edeceksin. Bunu kabul etmemek demokrasiye saygısızlıktır.. Eldeki tutanaklarda yenilmişseniz, yenilmişsinizdir. Bunu kabul etmiyorum ben, 'sokaklara çıkalım.' Bu demokrasi değil ki." diyerek verdiği cevap, başka bir şekilde düşünmemi engelliyor çünkü....

Batı'nın istediği şey bir iç savaş çıkarmaktı 2013 Gezi Terörü'nden beri... başaramadılar; sandıktaki hezimetlerini kanla, yıkımla sürdüremediler; onları sandıkta yendik ve bu gerçek bir savaştı. CHP'nin asker ve vatandaş katili PKK'yı TBMM'ye taşıdığı bir seçim sürecinden söz ediyoruz. Darbeci terörist FETÖ'nün CHP'yi, İP'i, HDP'yi, SP'yi desteklediği bir seçim süreci nasıl savaş olmaz? 

Aradan geçen on üç saate rağmen halen Erdoğan'ı seçim başarısı için kutlamayan FETÖ ve PKK destekçisi, Trump, Merkel, May, Macron, Putin gibi liderlik ettiği ülkeler, ajanları doğudaki sandık bölgelerinde yakalanan veya yakalanmayan düşman ülkeler değiller de nedirler? Bizden, bizim topraklarımızda ne istiyorlar?  (Ağrı’da 3 Fransız, Şırnak’ta 3 Alman, Batman’da bir ve Diyarbakır’da 3 İtalyan olmak üzere 10 yabancı uyruklu kişi hakkında seçimlere müdahale girişiminde bulundukları gerekçesiyle yasal işlem başlatıldı. Söz konusu kişilerin seçimlere ilişkin akreditasyonlarının bulunmadığı ve AGİT gözlemcisi olmadıkları halde kendilerini yabancı gözlemci olarak tanıttıkları tespit edildi.)

Erdoğan'ı 15 Temmuz'da, 7 Şubat'ta, Gezi Terörü'nde, 17-25 Aralık'ta neden indirmek istediler, neden FETÖ'nün tuzaklarıyla Lahey'de yargılamak istediler? Neden NATO'daki savaş simülasyonlarında Türkiye'yi düşman ülke, Erdoğan'ı düşman lider olarak gösterdiler? Neden medyalarında Erdoğan'a saldırıyorlar, hakaret ediyorlar?  Erdoğan bizler adına savaşmıyorsa ondan ne istiyorlar?

Biz Cerablus'ta, Afrin'de, Kandil'de kimlerle savaşıyoruz? ABD, Fransa, İngiltere, Almanya; İtalya  ve ortakları ile değil mi? Niye Erdoğan'ı arayıp kutlasınlar kazandığı seçim zaferi için?

15 Temmuz'un devamıydı bu savaş, onları 15 Temmuz'da yendiğimiz gibi 16 Nisan'da da 24 Haziran'da da yendik, demokrasi denen sosu istedikleri gibi diplomatik söylemlere ilave eden, ama Türkiye'ye gelince demokratik seçim sonuçlarını kabul etmeyerek halkı sokaklara çağıran Batı bizden ne ister? Ve Batı'nın yaptığı bu şey savaş değil de nedir?

Doları yükselterek, dünyanın en iyi makroekonomik gösterge değerlere sahip Türkiye'de ekonomik kriz var yalanlarıyla kara propaganda yaparak, milyonlarca okuyucusu olan uluslararası dergi ve gazetelerde 'Erdoğan gitmeli' kampanyaları düzenleyerek bizle savaşmıyorlardı da ne yapıyorlardı?

Evet bu savaşı kazandık; kalemizin surlarını aşamadıkları için içimizdeki hainlere kapıyı açtırmaya çalışmalarına rağmen direndik ve kazandık...Bugün bu büyük zaferin dinginliği içerisinde yendiklerimizi izlerken, rahatlayan ve direnişleri güçlenen müslümanları, gözlerindeki umudu artan mazlumları da görüyoruz. 

Evet; onların dualarındaki samimiyetin tarihin en değerli seçmeninin oylarına dönüşmesi bizi zafere götürdü. Elhamdülillah; Allah bizi muzaffer kıldı. Hak ile Batıl'ın bitmeyecek olan savaşında, İyi ile Kötü'nün İyi'nin aleyhine süren mücadelesinde, şeytana karşı mücadelemizde bu kez Allah bizi muzaffer kıldı.

Bizler onların merhametinin olmadığını biliyoruz; fakat onlar da bizim merhametli olduğumuzu biliyorlar... Biz onlara zulmetmedik, onlar bunu zaaf sandılar; yine zulmetmeyeceğiz, ama merhametimizi zaaf sanmalarına da izin vermeyeceğiz... Onları kendi kuralları ile  durdurduk ve durdurmaya devam edeceğiz.

İçimizdeki hainlere gelince.... onları asla affetmeyeceğiz, asla makam-mevki sahibi yapmayacağız, onların süslü sözlerine asla kulak vermeyeceğiz, onları asla aramıza almayacağız, hak-hukuk ne diyorsa onu yapacağız; çünkü çocuklarımız hainlere tanınan dokunulmazlıkları görüp de bize kahretmemeliler, çünkü adalet haine af değil ceza tayin eder, biz adaletten daha güçlü değiliz ve bu savaşı kazananlar olarak adaletin gereğini yapacağız...

İçimizdeki hainler olmasa biz topraklarımızda bu kadar zayıf kalmazdık, bu kadar hırpalanmaz ve öldürülmezdik, kadınlarımıza tecavüz edilmez, çocuklarımız mülteci barınaklarında tecavüz ve seks nesnesi olmazdı ateist, siyonist ve hristiyan batıda..

Bu savaşı kazandık, sonrakileri de kazanacağız; eğer bu samimiyetimizi muhafaza eder, hainleri adaletle yargılarsak...

Bunu bu kez yapacağız, bizi iki yüzyıl boyunca iyi niyetimizden yakalayanlara iyi niyeti tartarak vereceğiz...

Siyaset ancak biz varsak vardı.. Bugün bu zaferin mimarı halktır, Erdoğan'dır, bizleriz, ama asla siyasi partiler değildir, asla her şeyi kendi mülkünde gören, akademisyen, gazeteci, bürokrat veya vekil değildir... O yüzden 'Erdoğan'ı uyardık, Ak parti'yi cezalandırdık' gibi ahmakça açıklamalarla memleketi zaafiyete uğratan hainlerle yürünecek zerre-i miskal yol yoktur.

Erdoğan'ı, bütün destekçilerini ve dualarıyla ona ruh yoldaşı olan herkesi tebrik ediyor, Yeni Türkiye'ye yakışan yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ülkemize, müslümanlara ve bütün mazlumlara hayırlar getirmesini temenni ediyorum...

Ömrün hayırlı, bereketli ve uzun olsun Başkan Erdoğan!

Allah sana sıhhat ve huzur versin ki, sen de bizlere liderlik yap; aklımızı hak için kullanmaya devam edecek imkanlar bulabilelim... Hiç kimse yokken de yanındaydık, şimdi de yanındayız...


Arif Şahin, 25.06.2018, Sonsuz Ark, Şaşkınların Tarihi 86

Arif Şahin Yazıları




24 Haziran 2018 Seçim Sonuçları: 

CUMHURBAŞKANI SEÇİMİ

Açılan Sandık: %99.65
Toplam Seçmen:59.354.840
ERDOĞAN: %52.58
İNCE: %30.64
DEMİRTAŞ: %8.39
AKŞENER: %7.3
KARAMOLLAOĞLU: %0.89
PERİNÇEK: %0.2
---
MİLLETVEKİLİ GENEL SEÇİMİ
Açılan Sandık:%99.64
Toplam Seçmen:59.354.840
CUMHUR İTTİFAKI: %42.54+ %11.11= %53.65
MİLLET İTTİFAKI: %22.64+%9.97+%1.35= %33.96
HDP: %11.69
DİĞER: %0.7
---
MİLLETVEKİLİ DAĞILIMI VE ALDIĞI OY SAYISI
AK PARTİ: 295/ 21.272.607
CHP: 147/ 11.322.041
HDP: 67/ 5.843.872
MHP: 48/ 5.554.089
İYİ PARTİ: 43/ 4.983.794
DİĞER,i 0 /1.025.808
Toplam Sandık:188.080
Kullanılan Oy:51.053.685
Geçerli Oy: 50.002.211
Katılım Oranı:86.34
---
TÜRKİYE - MİLLETVEKİLİ (600)
Cumhur İttifakı 53.65 Millet İttifakı 33.96
Açılan Sandık %99.64
AK PARTİ: %42.54, 295 Mv.
CHP: %22.64, 147 Mv.
HDP: %11.69, 67 Mv.
MHP: %11.11, 48 Mv.
İYİ PARTİ: %9.97, 43 Mv.

DİĞER: %2.05

Kaynak: Anadolu Ajansı, 25 Haziran 2018



 Sonsuz Ark'tan
  1. Sonsuz Ark'ta yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur. 
  2. Sonsuz Ark linki verilerek kısmen alıntı yapılabilir.
  3. Sonsuz Ark yayınları Sonsuz Ark Manifestosu'na aykırı yayın yapan sitelerde yayınlanamaz.




Seçkin Deniz Twitter Akışı