13 Ekim 2017 Cuma

SA4998/KY13-AO142: ABD Vize Ambargosu'nda Zil Takıp Oynayacaklar...

"Türkiye, içimizdeki bu safrayı atmadıkça geleceğe güvenle bakamaz.."


ABD ile ilişkilerimizin gerilmesinden en çok kimi solcular rahatsız. Bunlardan bazı geviş getirenleri ise bu gelişmelere değinme yerine hala 18 Temmuz 1968'deki 6. filoyu protesto ve ABD askerlerini denize dökme konusuyla övünüyor. Sanki o günkü ABD kötü de bugünkü çok iyi ve dost bir devlete dönüşmüş gibi !

Bütün bunların altında ne yatıyor dersiniz? 

Bu iktidara kim düşman ise ona dokunmama politikası utanç verici! Bunlar ABD'nin vizeleri askıya alma, PKK'ya tırlarla silah taşıma, FETÖ'ya kucak açma vs gibi rezil tutumlarına tepki gösterme yerine yaptırımlarını daha da artırması için adeta dua ediyorlar. Neredeyse, ABD, bu iktidarı düşürmek için Türkiye'ye savaş açsa bunlar zil takıp oynayacaklar.

Üstelik bu güruh sadece kimi solculardan oluşmuyor. Kimi muhafazakar ve sağcılarla, kimi dindarlar da aynı ruhu taşıyor...

Türkiye, içimizdeki bu safrayı atmadıkça geleceğe güvenle bakamaz..

***

"Meral Akşener, ülkücü ve milliyetçi çizgiden uzaklaşan Bahçeli MHP'sinden bazı ülkücü, milliyetçi vekilleri de yanına alarak, milliyetçi/ülkücü , Türkeş'in yolundan gidecek bir parti kuruyor. O nedenle bu yeni parti tüm ülkücü ve milliyetçilerin ocağı olacak.."

Ülkücülere, milliyetçilere, Bahçeli'ye kızanlara, delegelere, partililere ,kamuoyuna böyle deniyordu değil mi?

Geldiğimiz noktada, Akşener ve partisinin Ataol Behramoğlu gibilerin göklere çıkardığı bir parti olmasının şaşkınlığı yaşanıyor!

Bu çevreleri bu sözlerle kandıranlar için elbet söylenecekler söylenecek de, peki bu sözlere kananların bunlara bir çift sözü olmayacak mı?

Bu çevrelerden hiç kimse; "Madem ANAP/AKP vâri bir parti kuracaktın neden yıllardır MHP'yi ele geçirmek için uğraştın, delegeyi, partiliyi ayartmaya çalıştın, sokağa döktün,kuracağın partinin mücadele ettiğin MHP ile benzerliği ne?" diye sormayacak mı?



Adnan ONAY, 13.10.2017, Sonsuz Ark, Konuk Yazar





Sonsuz Ark'tan
  1. Sonsuz Ark'ta yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur. 
  2. Sonsuz Ark linki verilerek kısmen alıntı yapılabilir.
  3. Sonsuz Ark yayınları Sonsuz Ark Manifestosu'na aykırı yayın yapan sitelerde yayınlanamaz.

Seçkin Deniz Twitter Akışı