6 Ağustos 2016 Cumartesi

SA3269/SD497: 7 Ağustos Yeni Kapı Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne Yönelik Güvenlik Uyarıları

Unutmayın!
Dikkat edin; cesaretimizi çökertmeye çalışıyorlar, panik haberleri yayıyorlar amaç güvende hissettirmemek ve köleleştirmek; korkuya yer yok!


7 Ağustos Yeni Kapı Demokrasi ve Şehitler Mitingi'nde alınması gereken tedbirler var; elbette devlet gerekli tedbirleri alıyor, ama ben aklıma gelenleri yazıyorum:
  1. Allah'a inanan insanlar olarak, her türlü insan kaynaklı tehditten, tedbir almak kaydıyla, korkmamak biz müslümanlara yakışan duruştur.
  2. Önemle vurgulanmalıdır; her türlü saldırının ana hedefi Cumhurbaşkanı Erdoğan'dır, Başbakan Binali Yıldırım ve onlara destek veren Bahçeli'dir.
  3. Tedbir adına her şeyin farkında olunmalı ve uygun bir şekilde halk bilinçlendirilmelidir.
  4. Miting'e katılan herkes kendi içme suyunu kendisi getirmeli; girişte her katılımcı dikkatle kontrol edilmelidir.
  5. Uzaktan (gemi, hava araçları, sınırötesi rampalar vs) konvansiyonel füze saldırıları, ultrasonic dalgalar dikkate alınmalıdır.
  6. Canlı bomba, bireysel hedefli zehirli sıvı saldırısı, laser silahı, kamikaze pilotlar, zehirli gaz gibi saldırılar dikkate alınmalıdır.
  7. Türkiye ve müslümanlar aleyhine çalışan devletlerin insan unsurunun yarısı psikonevrotik hastalıklarla bitik durumda, kendi çocuklarımızı sağlıklı ve bilinçli bir şekilde yetiştirdiğimiz sürece insan faktörü açısından avantajımızı koruruz.
  8. Çocuklarınızı bilinçlendirin; bizim derinden algıladığımız her şey onlar için artık çok yüzeysel bir şekilde açık tehdit olarak duruyor
  9. Hiçbir zaman vazgeçmeyecekler, ancak tehditlerini uygun tehditlerle karşıladığımız sürece cesaret edemeyecekler.
  10. Haklıyız, Allah'a inanıyoruz ve artık müslümanların bedel ödeme zamanının sona erdiğini düşünüyoruz.



Seçkin Deniz,  06.08.2016, Sistematik Analizler 134
Seçkin Deniz Yazıları

Seçkin Deniz Twitter Akışı