28 Eylül 2018 Cuma

SA6890/ÇY4-DB136: Reuters'ı Satın Alan Blackstone, 2026 Yılına Kadar 1 Trilyon Doları Yönetmeyi Planlıyor

Sonsuz Ark'ın Notu:
Aşağıda çevirisini yayınladığımız metin bir Reuters yayınıdır ve Reuters'in Blackstone şirketi tarafından tarafından satın alındığını haber vermekte, Blackstone'un finansal gücüne dair veriler sunmaktadır. Bilindiği gibi Reuters, Türkiye ve Erdoğan aleyhine, siyonist saldırganlık stratejisi gereği spekülatif ve manipülatif haberler yaymaktadır; haberde anlatılmayan temel gerçek Blackstone'un da Reuters'in de patronunun Rothschild ailesi olduğu, yapılan satışın da formalite olduğu gerçeğidir... Batı Medyasının ve Batı Finans merkezlerinin patronu olan Rothschild ailesinin ellerindeki her türlü araçla Türkiye'ye saldırdıklarını unutmayınız.
Seçkin Deniz, 28.09.2018

Blackstone looks to manage $1 trillion by 2026

21 Eylül 2018, Cuma günü özel sermaye ve gayrimenkul gibi dünyanın en büyük alternatif yatırımlar grubu Blackstone Group LP (BX.N), 2026 yılına kadar 1 trilyon dolarlık varlıkları yönetebileceğini söyledi.

Şirket şu anda 2007 yılında halka açıldığından beri beş kat artışla 439 milyar dolarlık bir yönetime sahip. Bu iddialı hedef, Blackstone'un, diğer emsalleri gibi, özel sermaye ve diğer formlar için alternatif yatırım yönetimi taleplerinden nasıl yararlanabileceğinin altını çiziyor.

Blackstone Grubu için hisse senetleri ve işlem bilgileri, New York Borsası (NYSE) 4 Nisan 2016 tarihinde işlem göreceği yerde görüntüleniyor. REUTERS / Brendan McDermid / File Photo

Bununla birlikte, sektörde, 2009'daki mali kriz sırasında olduğu gibi, bir sonraki ekonomik kriz geldiğinde fon yaratmanın sıkıntı olacağı endişesi var.

Blackstone Başkanı ve Baş Operasyon Sorumlusu Jon Gray, yatırımcı günü etkinliğinde “Şimdi sorabilirsiniz ... vaz mı geçtiniz? Sınıra mı ulaştınız? Bunun cevabı kesin bir “hayır”", dedi ve bunun şirketin 2014'ten beri ilki olduğunu söyledi. Gray, Blackstone’un emlak bölümünden bu yılın başlarında terfi ettirilmişti.

Blackstone, bir sunumunda, yönetimi altındaki varlıkların önümüzdeki iki yıl içinde 600 milyar dolara, dört ila altı yıl sonra 800 milyar dolara çıkabileceğini ve sekiz artı yıl içinde 1 trilyon doları geçebileceğini söylemişti.

Genel görünüm, Blackstone Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Stephen Schwarzman'ın Temmuz ayında alternatif varlık yönetimi endüstrisinin bağış toplayan “süper döngüye” giriş yorumlarına ve Blackstone'un hâlâ büyümek için geniş bir alana sahip olduğuna dair inancını vurgulamaktadır.

Büyüyen bir varlık tabanı, Blackstone'un yönetim ücretlerinden kazandığı miktarı, tipik olarak yönetilen varlıkların % 1.5 ila % 2 kadar artıracaktır. Bu ücretler yatırımcıların primleriyle değerlenmeye eğilimlidir çünkü Blackstone’un diğer ana gelir akışı olan performans ücretlerinden daha istikrarlı sayılırlar.

Blackstone, sunumunda önümüzdeki iki yıl içinde “net bir yol”u olduğunu ya da ücrete bağlı kazançlarda en az yüzde 50'lik bir büyüme elde edeceğini söyledi. 




Blackstone hisseleri yüzde 5,1 oranında artmış ve Temmuz 2015'ten bu yana en yüksek seviye olan 39.70 dolara ulaşmıştı. 

Ocak ayında Blackstone, 20 milyon dolarlık bir anlaşmada Reuters News'in ana ortağı olan Thomson Reuters Corp'un (TRI.N) (TRI.TO) Finansal ve Risk işindeki çoğunluk hissesini satın almayı kabul etti. Reuters Haberler Thomson Reuters'in bir parçası olarak kalacak.

Joshua Franklin 21 Eylül 2018, New York, Reuters,

Sonsuz Ark'ın Notu: The Blackstone Group, merkezi ABD'nin New York kentinde bulunan bir yatırım şirketidir. 1985 yılında eski ABD Ticaret Bakanı Peter George Peterson ile iş adamı Stephen A. Schwarzman tarafından kuruldu. Sermayesinin 88 milyar ABD doları olduğu biliniyor; Rothschild'e ait BlackRock şirketinin  Blackstone'u yönettiği iddia ediliyor; ayrıca Güney Afrika-Johannesburg'lu Rachel Lakhi, Reuters (1888'de satın aldı) ve Associated Press'in % 100 Siyonist Rothschild'e ait olduğunu iddia ediyor.


Derya Beyaz, 28.09.2018, Sonsuz Ark, Çırak-Çevirmen Yazar, Çeviri 






Sonsuz Ark'tan
  1. Sonsuz Ark'ta yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur. 
  2. Sonsuz Ark linki verilerek kısmen alıntı yapılabilir.
  3. Sonsuz Ark yayınları Sonsuz Ark Manifestosu'na aykırı yayın yapan sitelerde yayınlanamaz.

Seçkin Deniz Twitter Akışı