2 Şubat 2018 Cuma

SA5581/KY25-NO104: Sizin Yılan Diliniz

"Size göre an itibariyle emperyalizmin temsilcisi olduğunda icmâ ettiğimiz Amerika ile nasıl savaşılır, nasıl mücadele edilir? Daha doğrusu Amerika'ya karşı mücadele edebilmek mümkün müdür?"


Daha düne kadar SDG içinde Kürtler, Araplar Türkmenler ve bölgedeki bütün etnik grupların olduğunu yazıp çizenler, Türkiye müdahale edince "Türkiye Kürtlere saldırıyor" demeye başladılar! Hadi Batı Medyası istisnasız bu dili kullanıyor ki -yalan olduğunu biliyoruz- bizim naif İslamcılara ne oluyor? 

İslamcı kökenli olduğunuz halde İslamcılara da saldırdığınız için sizleri nasıl kategorize edebileceğimi bilemiyorum. Ama bildiğim tek şey Tayyip Erdoğan nefretinin sizleri ne hâle getirdiğidir. Siyasete aşkla bakmak ne kadar yanlışsa nefretle bakmak da o kadar yanlıştır.

***

Neymiş "Kullandığımız silahları Batılı emperyalistlerden aldığımız için nasıl emperyalist Amerika'ya karşı savaşabilirmişiz?" Böyle düşündüğümüz için "salakmışız", ama hazret lütfedip safa bağlamış hakaretini! 

Cevabımdır okuna!!!

Sizin mantığınıza göre Afgan Mücahitleri, Çeçen Direnişçiler, Filistinli kardeşlerimizin hepsi emperyalistlerin silahlarını kullandığı için aynı kategoriye giriyorlar! 

Size göre an itibariyle emperyalizmin temsilcisi olduğunda icmâ ettiğimiz Amerika ile nasıl savaşılır, nasıl mücadele edilir? Daha doğrusu Amerika'ya karşı mücadele edebilmek mümkün müdür?

Bana kalırsa iki ayet üç hadis bilen kardeşlerimiz, ağabeylerimiz kendilerini uluslararası ilişkiler uzmanı sayacak kadar saflar! 

Ne dersiniz?

Dibine not: Dünya silah üreticisi ülkelerin ilk 5,5'uğu: Amerika, Rusya, Çin, İngiltere, Fransa ve Almanya...

***

Uykusunda ölen ha! Nasıl alçaklarsınız siz? Kilis'e atılan roketlerden biri 300 yıllık tarihi bir camiye isabet etti ve iki masum insan öldü "Camiye roket düştü" diye verdiniz haberi tıpkı gökten üç elma düştü der gibi! 

Çünkü roketi atanlar sizin "masum özgürlük savaşçıları" PKK/YPG'li çeteler idi. 

Şimdi aynı PKK/YPG'li alçaklar Hatay/Reyhanlı'da sivil yerleşim bölgesi olduğunu bildikleri mekanlara roket atmaya devam ederek uykusunda bir fidana, Fatma'ya kıydılar.

"Uykusunda" vurgusu dramatize edilmek için kullanılan bir tabir iken cinayeti, katliamı örtmek için kullanılıyor sizin yılan dilinizde. 

Size söylenecek "yazıklar olsun" kelimesine de yazık yüzünüze boca edilecek tükürüğe de!


Naim Okur, 02.02.2018, Sonsuz Ark, Konuk Yazar, Gündem
Naim Okur Yazıları




Sonsuz Ark'tan
  1. Sonsuz Ark'ta yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur. 
  2. Sonsuz Ark linki verilerek kısmen alıntı yapılabilir.
  3. Sonsuz Ark yayınları Sonsuz Ark Manifestosu'na aykırı yayın yapan sitelerde yayınlanamaz.

Seçkin Deniz Twitter Akışı