15 Ekim 2016 Cumartesi

SA3540/KY25-NO68: Tatlıcı Ali Kıtmir'in Başına Gelenlerden Çıkarılacak Dersler (!)

"İşin bir başka boyutu ise 15 Temmuz'dan sonra "yenilmedik ayaktayız" diye kuyruğu dik tutmaya çalışan Fetö'nun boş durmayacağı ve devlet içinde halâ temizlenmemiş olan artıkları marifetiyle toplumsal vicdanı kanatacak icraat ve kararlara imza atıp, toplumsal katmanlar arasındaki rekabeti düşmanlığa evirmek, devlete ve hükümete güveni sarsmak, toplumda adaletin olmadığı algısını yaymak için çalışacaklarını ifade etmiştik."


Evet en sonunda sayın Cumhurbaşkanımız sesimizi duymuş duruma el koymuştur.. Böylelikle sosyal medyanın gücü bir kez daha tescil edilmiş oldu. Ayrıca toplumsal vicdanı kanatacak her türlü yanlışlık bu halkın şaşmaz vicdan terazisinde tartılır ve düzeltilmek üzere geldiği yere geri gönderilir. 

Bu sefer de öyle oldu.


Yukarıda Cumhurbaşkanımız sesimizi duydu demiştik ya. (Yok ya bizimle bir alakası yok!) 15 Temmuz Gazisi (*) Erzurumlu 5 çocuk babası tatlıcı Ali Kıtmir Kardeşimizin yaşadığı hiç de tatlı olmayan olaya Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın el attığı ve bu olayla ilgili başdanışmanı Mustafa Varank Bey'e talimat verdiği bilgisi bize ulaştı az önce. Ayrıca Ak Parti'den de bir genel başkan yardımcısı arkadaş bu olayla ilgilenmektedir.  (Sonsuz Ark'ın Notu: Ali Kıtmir yaptığı açıklama ile 15 Temmuz Gazisi olmadığını, bir yanlış anlama olduğunu, bunun için özür dilediğini ifade etmiştir. Seçkin Deniz, 15.10.2016)


Açıklama ekteki gibidir.


"Sayın Cumhurbaşkanımız bizzat talimat verdi. Seyyar satıcısı abimizle bizzat ilgilenecekler. Balat ve Eyüp civarındaki tüm karakolları teker teker aradım. Nezaret kayıtları yok. Ali Kırlı (Kıtmir) Ağabeyimizi arıyoruz duyan gören bilen varsa iletişime geçsin Cumhurbaşkanımızın danışmanı Mustafa Varank bey konuyla bizzat ilgileniyor."( Alıntı)


Ayrıca seyyar tatlı satıcısı olan Ali Kıtmir Kardeşimiz bulunmuştur. 



Tatlıcı Ali abimiz,  İBB zabıtaları tarafından kafası kırılıp, tezgahı bir güzel darmadağın ediliyor. Video için tıklayınız

Samatya Hastanesi'ndeymiş millet yakın olan varsa derhal ziyarete gitsin geçmiş ola desin hasta ziyareti sünnettir. (Gökçe Değirmen)


Gelelim kıssadan hisse almaya.


Bu olay da gösterdi ki; devlet 15 Temmuz Gazilerine sadece Gazilik Maaşı ve Gazilik Beratı vererek kaldığınız yerden devam edin diyerek bırakmıştır. O gece canını, kanını ortaya koyanların kahir ekseriyeti alt ve orta gelir grubundan olan insanlardır. Bahsi geçen insanlarla ilgili daha detaylı araştırmalar yapılmalı ve durumu iyi olmayanların ekonomik ve sosyal geleceği tıpkı bir borç yapılandırılması gibi yeniden yapılandırılmalıdır. Bu işlem için gereken kaynak Fetö Çetesi mensubu iş adamlarının el konulan mal varlıklarından sağlanabilir. Maaşla çalışanlara eğer evleri yoksa ailenin büyüklüğüne göre ev alınmalı eğer iş yapıyorlarsa işyerleri profesyonel ekiplerce incelenerek gereken maddi yardım ve rehberlik hizmeti verilmelidir.


İşin bir başka boyutu ise 15 Temmuz'dan sonra "yenilmedik ayaktayız" diye kuyruğu dik tutmaya çalışan Fetö'nun boş durmayacağı ve devlet içinde halâ temizlenmemiş olan artıkları marifetiyle toplumsal vicdanı kanatacak icraat ve kararlara imza atıp, toplumsal katmanlar arasındaki rekabeti düşmanlığa evirmek, devlete ve hükümete güveni sarsmak, toplumda adaletin olmadığı algısını yaymak için çalışacaklarını ifade etmiştik. 


Bu olayda da karşımıza enteresan bir durum ortaya çıkıyor. Daha önce Süleyman Özışık'ın Kadir Topbaş'a hitaben yazdığı bir yazıda ismi geçen ve Erdoğan'a rağmen esrarengiz bir şekilde korunan bir isim karşımıza çıkmaktadır.


Bazı arkadaşların bu işi de Fetö'ya bağladınız ya dediğini duyar gibiyim. 2002 de öldürülen Necip Haplemitoğlu cinayetinin bile Fetö tarafından işlendiğine, Hrant Dink'in Fetö tarafından yapıldığına, Gezi olaylarında çadırları yakanların Fetö'nun adamları olduğuna şaşırmıyorsunuz da buna mı şaşırıyorsunuz?


Sonsuz Ark'ın Notu: Konuya ilişkin 14 Ekim akşamı İBB'den yapılan açıklama


"Fatih İlçesi Balat Mevkii Fener Sahili civarında 12.10.2016 tarihinde yaşanan ve tarafımıza aktarılan şikayet konusu incelenmiş olup, bu uygunsuz durumun oluşmasına sebebiyet veren görevliler hakkında Başkan Kadir Topbaş'ın talimatıyla soruşturma açılmıştır. Bununla birlikte ilgili vatandaşımız ile hızlı bir şekilde iletişime geçilmiştir ve ortaya çıkan zararın giderilmesi konusunda çalışmalar başlatılmıştır. Gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır. Konuyu tarafımıza ileten ve takipçisi olan tüm duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ederiz"


Naim Okur, 15.10.2016, Sonsuz Ark, Konuk Yazar, Gündem

Naim Okur Yazıları

Seçkin Deniz Twitter Akışı