30 Eylül 2016 Cuma

SA3484/KY25-NO65: Gelmezseniz Hatırımız Kalır!

"Bekliyoruz başka ne var şu meşhur heybenizde?..."


Son günlerin moda geyiği: 'Yeniden geleceklermiş!' Tabii ki gelecekler! Gelmezlerse hatırımız kalır yani! Onlar başlattıkları hiç bir işi yarım bırakmazlar.

Diyeceğim o ki biz hep buradayız, bekliyor olacağız. Biz de tadına doyamamıştık attığımız paparanın. Burada unuttuğunuz kopilleriniz dişimizin kovuğuna bile yetmedi zaten! Daha büyük lokmalar lazım bize!

Erkekseniz teker teker gelin diyeceğim, ama erkek falan olmadığınızı hepimiz biliyoruz zaten. 

Yüreğiniz yetiyorsa piyonlarınızı göndermeyin bizzat siz gelin diyeceğim ama sizde o yürek de yok...

Biliyoruz bu sefer çok daha farklı bir şekilde geleceksiniz. Çok daha sofistike, çok daha kalleş, çok daha puştça geleceksiniz. 15 Temmuz'da bütünleşen Türkiye Vatansever İnisiyatifini bölmek için, laik anti-laik, Kemalist -antikemalist, Alevi Sünni farklılıklarımızı kaşıyacaksınız! 15 Temmuz'da sokaklara çıkan, omuz omuza tanklara karşı yürüyen Ak Partili, MHP'li, BBP'li, Saadet Partili hatta CHP'lileri bir kez daha birbirine düşürmek isteyeceksiniz.

Biliyoruz elinizdeki para gücünü kullanarak binbir türlü manipülasyonlar yapacaksınız. Bağımsız(!) kredi değerlendirme şirketlerinize talimat verip Türkiye'nin kredi notunu üst üste düşürerek yabancı yatırımcıların ülkeye gelmemesi için her türlü yamukluğu yaptınız. 

Havaalanlarında "Türkiye'ye turist gitmek Erdoğan'a hizmettir" yazdınız, "Türkiye'de 15 yaşından küçük çocuklar seks kölesi olarak satılıyor" diye yazdınız, ama yetmedi işe yaramadı. Erdoğan'ı Hitler'e benzeten karikatürler yaptınız, koca koca entellektüel dergilerinizde bu konuda yazılar yazdırdınız, kendi kamuoyunuzun Erdoğan üzerinden "Türkiye Düşmanı" olması için her şeyi yaptınız ama yine olmadı.

Sıra uluslararası kredi değerlendirme kuruluşları marifetiyle Türkiye'nin kredi notunu çöp seviyesine Bangladeş'in seviyesine indirerek uluslararası yatırımcıların ülkemize gelmesine engel olmaya çalışma çalışmasına geldi! Piyasalarımız sadece ilk gün ıhhh, ikinci günden sonra nahhh dedi kredi notunuza! 

Akılları sıra sırf algı operasyonu için yukarıdaki resmi kullanıyorlar. Türkiye ve At Arabası! At Arabası fazla bile olmuş taş devrine ait bir resim koysaydınız!

Bekliyoruz başka ne var şu meşhur heybenizde?...

 Hani siz Türkiye'nin kredi notunu çöp seviyesine düşürdünüz ya aklıma geldi. Ne yaparsanız yapın elimize geçtiğiniz zaman sizi geri dönüşümsüz olarak tarihin çöp kutusuna postalayacağız haberiniz olsun!

Ne demiştik gelmezseniz hatırımız kalır.


Naim Okur, 30.09.2016, Sonsuz Ark, Konuk Yazar, Gündem
Naim Okur Yazıları

Seçkin Deniz Twitter Akışı