29 Haziran 2017 Perşembe

SA4515/KY25-NO91: FETÖ'nün Bağbozumu

"Gayet tabiidir ki; gaflet olmasa ihanet zaten olmaz. Önemli olan ihaneti gördükten sonra alınan tedbirler, ortaya konulan tavırlardır."


Eğer bir ağaç meyve vermeye başlamışsa, durumu anlatmak için belki, ama anlamak için anlık resme bakmak yeterli olmayabilir. Tohumu 1970'li yılların başında atılan (Akyazılı Vakfı kuruluş 1972) ve akabinde sağ-sol bütün iktidarlar tarafından korunup kol(!)lanan Fetö için Ak Parti dönemine gelindiğinde, onlar açısından ürün alma-hasat dönemi başlamıştı.

Başka bir ifadeyle ağaç meyve vermeye başlamıştı, bağ bozumu yapmaya karar verdiler. 

Mavi Marmara katliamının akabinde Erdoğan hakkında karar verilmesinin ardından giriştikleri 7 Şubat Mit Krizi ve 17-25 Aralık denemesinin akamete uğraması üzerine; bağımızı- bahçemizi yıkmaya, yakmaya, ocağımızı söndürmeye çalıştılar 15 Temmuz'la...

Bahsi geçen yapılanma ile 40 yıldır kendi çapında mücadele eden biri olarak söylüyorum: 

Bu süreçte "Yok şöyle efendi çocuklar, yok süper eğitim veriyorlar" gibi mülahazalarla bu Yapılanma'ya şu veya bu şekilde bulaşmayan, yardımcı olmayan kimse kalmamıştı ortalıkta. 

Gayet tabiidir ki; gaflet olmasa ihanet zaten olmaz. Önemli olan ihaneti gördükten sonra alınan tedbirler, ortaya konulan tavırlardır. 

İhanetleri ortaya çıkmasına rağmen onların mutfağından servis edilen malzemeleri kullanarak tezvirata sebep olmak en hafifinden ahmaklık, her şeyi bildiği halde sahip çıkmak katmerli hainliktir!


Naim Okur, 29.06.2017, Sonsuz Ark, Konuk Yazar, Gündem
Naim Okur Yazıları




Sonsuz Ark'tan
  1. Sonsuz Ark'ta yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur. 
  2. Sonsuz Ark linki verilerek kısmen alıntı yapılabilir.
  3. Sonsuz Ark yayınları Sonsuz Ark Manifestosu'na aykırı yayın yapan sitelerde yayınlanamaz.

Seçkin Deniz Twitter Akışı