5 Mart 2018 Pazartesi

SA5742/KY25-NO110: Benim Hocam Senin Hocanı Döver!

"Bizim için önemli olan İslam adına, insan adına söylediklerinin Kitaba, temiz fıtrata ve vicdana uyup uymadığı olmalıdır. Gerisi bizi ilgilendirmez..."


Benim hocam senin hocanı döver! 

Kişiliğine ve ahlâkına kefil olunacak bir hoca yoktur. Aslında hoca falan da yoktur. İslam adına söz edenler, konuşanlar, yazanlar vardır.

Bunların kendi özlerinde ne yapıp ettiklerinin, ne halt ettiklerinin, ne dağıttıklarının hiçbir önemi yoktur aslında. Kitle iletişim araçlarının gelişmesi ve üstüne üstlük internet ve sosyal medyanın da gelmesi ile adamların(!) yatak odası bile neredeyse artık ortada.

Bizim için önemli olan İslam adına, insan adına söylediklerinin Kitaba, temiz fıtrata ve vicdana uyup uymadığı olmalıdır. Gerisi bizi ilgilendirmez...

***

Ahlâksız troller!

"İçişleri Bakanımızın konuşmasında belli bir duygusallık olabilir ama ben de kendisiyle görüştüm.Bu trollerin yapmış oldukları, söyledikleri, kesinlikle söz konusu değil. Arkadaşımızın kesinlikle istifası söz konusu değil. Trol ahlaksızlıkları ülkemizin içindeki beraberliği bozmaya yönelik bir adımdır. Ülkeyi troller yönetmiyor, biz yönetiyoruz." Cumhurbaşkanı Erdoğan

Süleyman Soylu neden duygusal bir konuşma yapmış olabilir acaba? Sakın o "ahlâksız troller" geçmişte pek çok kellenin koparılmasında etkin rol oynamış olabilirler mi? 

***

Pazar-lık!

Kemal Kılıçdaroğlu'na, "Tayyip Erdoğan insansız tank da yapacağız demiş sen ne dersin bu konuda?" diye sormuşlar.

O da demiş ki: .... ...... ...... ......?!

Not: Herkes bu konuda espri yaptığı için kusurda kalmak istemedim ama aklıma bir şey gelmedi! 



Naim Okur, 05.03.2018, Sonsuz Ark, Konuk Yazar, Gündem
Naim Okur Yazıları




Sonsuz Ark'tan
  1. Sonsuz Ark'ta yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur. 
  2. Sonsuz Ark linki verilerek kısmen alıntı yapılabilir.
  3. Sonsuz Ark yayınları Sonsuz Ark Manifestosu'na aykırı yayın yapan sitelerde yayınlanamaz.

Seçkin Deniz Twitter Akışı