31 Mart 2016 Perşembe

SA2700/KY25-NO49: Cevap Ver Mihraç, Nasılsın?!

"Ama Mihraç şimdi sırası mıydı ölmenin? Eğer halâ sağsan masaya üç defa pardon tweetlerini üçe katla!"


Umut dünyası işte! Bir ihtimal? Olayı mevcut bütün kaynaklardan araştırdıktan sonra son bir umut Mihraç Ural'ın twitter hesabına gayet safiyâne, nötr bir tweet atmış Ayşe Hür: "Nasılsınız?!" 

Cevap ver Mihraç, Nasılsın?!

Tercümesi: Mihraç nerdesin? Öldüğüne dair haberler dolaşıyor ortalıkta. Aldığım bütün sinyaller negatif. Herkes senin için öldü diyor, ama ben inanmak istemiyorum. 

Ne olur bir ses ver! Yaşıyorum de! Tayyip Erdoğan'ın diktatörlüğünü bitireceğiz falan de! Zaten her şey ters gidiyor. Eskiden ne güzel kendimi araştırmacı gazeteci, tarafsız tarihçi diye iyi kakalamıştım. Ama artık kimse yemiyor bu dolmaları, bu numaraları yutan kimse kalmadı artık!

Ama Mihraç şimdi sırası mıydı ölmenin? Eğer halâ sağsan masaya üç defa pardon tweetlerini üçe katla! Hadi sen öldün hesabının şifresini bilen kuzenin de mi yok "yaşıyorum, ayaktayım" diye yazacak?! 

Offf Mihraç offf ne kadar güzel bir cânimizdin sen keşke yaşasan!


Ah Ayşe'cik ahh! Anladık ateistsin, dine Allah'a, ahirete cennet ve cehenneme inanmıyorsun, ama bu işler böyle olmuyor işte. Sen inansan da inanmasan da ahiret var, cennet var cehennem var!

Haa unutmadan cehennemde Twitter çalışmıyormuş boşuna bekleme. Malûm ortam hayli sıcak! Ne demişler en son umutlar ölürmüş!


Naim Okur, 31.03.2016, Sonsuz Ark, Konuk Yazar, Gündem
Naim Okur Yazıları



Sonsuz Ark'ın Notu:

Suriye iç savaşında Esed rejimine hizmet eden milis güçlerin komutanlarından ve Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 2013'te düzenlenen bombalı saldırının baş aktörü Mihraç Ural'ın dün akşam Ahrar'uş Şam tarafından öldürüldüğü duyuruldu. Saldırı anı ya da Ural'ın cesedine ilişkin görüntü olmaması kafaları karıştırırken Independent Suriye temsilcilerinden Hadi Abdullah, Mihraç Ural'ın dün gece Lazkiye'nin kuzeyindeki Kardaha kırsalında gizlice gömüldüğünü açıkladı. Seçkin Deniz, 31.03.2016

Seçkin Deniz Twitter Akışı