16 Aralık 2017 Cumartesi

SA5333/KY13-AO152: Erdoğan'a Destek, Ülkenin Bekâsına Sahip Çıkmaktır

"Bugün Erdoğan'a destek çıkmak bir siyasîye destek çıkmanın ötesinde ülkenin bekâsına sahip çıkmaya dönüşmüş durumdadır..."


Türkiye'nin bağımlılıktan kurtulmaması için gizli bir el sürekli toplum katmanlarını kirli emellerine uygun olarak şekillendirir. Ve bu şekillenme sonucu toplum büyük bir travma yaşar. Bir daha kendini doğrultması, ayağa kalkması ise uzun zaman alır. Geriye dönüp baktığımızda bu ülke bu acı tecrübeleri hep yaşadı. Sürekli yeniden dirilmeye çalıştık..

Özetle; Sisipus efsanesinde olduğu gibi kaya tepeye yaklaştıkça aşağıya itildi. Bu manzara sürekli bir hale dönüştü ve toplumun yaralarını sarması on yılları aldı.

Son dönemde toplumun iğfal edilmesinde en etkin rol oynayan yapı ise FETÖ oldu. Toplumun bütün dinamiklerini elinde tutup her yana sızan bu yapı ülkenin sinerjisini, insan kaynağını heba etti.

15 Temmuz ihanetinden sonuç alsalardı, ülke 1980 ihtilalindeki manzaradan daha kötü bir manzara yaşayacaktı. Allah bu ülkeyi korudu ve milletin feraseti bu ihanet şebekesine geçit vermedi, tokadını indirdi.

Ancak, yinede bu tasfiyenin faturasını bu millet ödüyor. Zira binlerce Anadolu insanı bu yapı tarafından kandırıldı ve bu kirli örgüt bu insanların ruhlarını yok etti, kirletti. Bu kirlilik toplumun her yanına bulaştı..

Şimdi kurum/kuruluşları bunlardan temizleyip, yerine yenilerini yetiştirip, yerleştirmek zaman ve enerjimizi alacak.

Ve belki de tam kendimize geldiğimizde yeni bir senaryo karşımıza çıkarılacak.

Eğer bu siyasi istikrar devam etmez ve toplumun çalkantıdan kurtulması başarılamazsa; geleceğimiz kesinlikle tehlikeye girer. 

O nedenle önümüzdeki seçimler fevkalâde önemlidir. 

Eğer Erdoğan'ın önünü kesmek için türlü entrikalara başvuranlar bunda başarılı olurlarsa iç çatışma tezgahları hemen devreye sokulacak.

Bugün Erdoğan'a destek çıkmak bir siyasîye destek çıkmanın ötesinde ülkenin bekâsına sahip çıkmaya dönüşmüş durumdadır...

Bunu kimse aklından çıkarmamalı...



Adnan ONAY, 16.12.2017, Sonsuz Ark, Konuk Yazar






Sonsuz Ark'tan
  1. Sonsuz Ark'ta yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur. 
  2. Sonsuz Ark linki verilerek kısmen alıntı yapılabilir.
  3. Sonsuz Ark yayınları Sonsuz Ark Manifestosu'na aykırı yayın yapan sitelerde yayınlanamaz.

Seçkin Deniz Twitter Akışı