11 Aralık 2017 Pazartesi

SA5308/KY13-AO150: İçi Boş Başaklar

"Mevsim öylesine çoraklaşıyor ki, etrafta dolu başak bulmak zorlaşıyor. Başı öne eğik, dolu başaklar yerine güzel görüntülü, içi boş başaklara ilgi git gide artıyor.." 


İçi boş başaklar bu konuda bilgisi, tecrübesi olmayanları hep yanıltırlar. Onların dik, gösterişli duruşlarına aldanır, en güzel dânelerin onlardan çıkacağını sanırsınız. Ancak sıradan bir rüzgarda bu başaklar yıkıldığında bunların içlerinin boş olduğunu görürsünüz.

Ve böylece o ana kadar varlıklarına sevindiğiniz, her gördüğünüzde gururlanıp, insanlığın geleceği için teminat gördüğünüz boş başak tarlaları sizi hayal kırıklığına uğratır.

O nedenle görünüşe aldanmamalı, zaman zaman o gururlandığınız tarlalara yaklaşıp, başakların dolu mu, boş mu olduğunu yakından görmeye çalışmalısınız.

Bu sizlere çok şey öğretir, geleceğiniz adına bir hayat tecrübesi olur. En azından ihtiyacınız olup, onlardan yararlanmaya kalktığınızda hayal kırıklığı yaşamazsınız..

Üstelik belirtmeli ki; bu durumu besleyen faktörler hızla artıyor. 

Mevsim öylesine çoraklaşıyor ki, etrafta dolu başak bulmak zorlaşıyor. Başı öne eğik, dolu başaklar yerine güzel görüntülü, içi boş başaklara ilgi git gide artıyor.. 

Sizler de sürüye uyar, onları takip eder, onların tercihlerini tercihiniz yaparsanız; şikayet hakkınızı bile kaybedersiniz.

Hem şikayet etseniz neye yarar?


Adnan ONAY, 11.12.2017, Sonsuz Ark, Konuk Yazar





Sonsuz Ark'tan
  1. Sonsuz Ark'ta yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur. 
  2. Sonsuz Ark linki verilerek kısmen alıntı yapılabilir.
  3. Sonsuz Ark yayınları Sonsuz Ark Manifestosu'na aykırı yayın yapan sitelerde yayınlanamaz.

Seçkin Deniz Twitter Akışı