28 Ağustos 2016 Pazar

SA3357/KY13-AO93: Biden'in Ziyareti ve Fırat Kalkanı

"Haçlılara güzelleme yapıp, onları işgale çağıran FETÖ bilsin ki, bu millet sadece onlara değil, bu ülkeye düşmanca yaklaşan ağababalarına da dersini verebilecek güçtedir."


Biden ziyareti 3.Dünya Savaşı'nı erteleme ziyareti olarak görülebilir.

FETÖ darbesinin ardındaki ana gücün CIA olduğunun belirgin hâle gelmesiyle birlikte Türkiye'nin AB(D) ile karşı karşıya gelmesi ve bölge politikasında değişikliğe giderek Rusya ve İran ile sıkı ilişkiler içine girmesi, Mısır ve Suriye politikalarında Batı'nın kurgularının dışında kendi politikasını kararlılıkla sürdürme isteği ABD'nin paniklemesine yol açmıştır.

AB(D)'nin Türkiye'yi bu bloka (Rusya-İran) kaptırması demek, ABD'nin Ortadoğu'yu kaybetmesi demektir.

NATO'dan çıkan, ülkesindeki üsleri kapatan, Batı'nın bölgedeki konuşlanmalarına karşı politikalar üreten bir Türkiye, Batı'nın asla kabul edemeyeceği bir Türkiye'dir.

Böyle bir tablo karşısında Batı'nın tek çıkar yolu iktidarı devirmek, (ki bunu deneyip başaramadılar) veya Türkiye'yi işgale kalkmaktır.

Böylesi bir durum ise 3. Dünya Savaşı'nın başlaması demektir.

Biden, Obama'yı temsilen Türkiye'ye geldi ve sıcak mesajlar vererek Türkiye'nin Batı ile mevcut ilişkilerinin devamının önemine değindi. Türkiye ile dost ve müttefik olduklarına ısrarla vurgu yapan Biden doğacak büyük krizin işaretlerini verdi...

***

Türkiye Cerablus'a girmişse sadece hedef DAİŞ değildir. YPG/PYD/PKK artık Suriye'de dilediği şekilde konuşlanamaz. Bu AB(D)'ye rağmen böyledir!

Haçlılara güzelleme yapıp, onları işgale çağıran FETÖ bilsin ki, bu millet sadece onlara değil, bu ülkeye düşmanca yaklaşan ağababalarına da dersini verebilecek güçtedir.

Yeter ki bizler iç ve dış düşmanlara karşı birlik olalım ve işbirlikçilerini içimizden temizleyebilelim.

Feraset ve cesaretimiz var oldukça bu milletin sırtı yere gelmez inşallah...




Adnan ONAY, 28.08.2016, Sonsuz Ark, Konuk Yazar

Seçkin Deniz Twitter Akışı